viernes, 30 de octubre de 2009

Desil·lusionat

Desil·lusionat. Desil·lusionat he quedat al veure que encara que hagin passat molts anys de quan les decisions i els nomenaments, en la cosa publica, eren habituals fer-les a dit, al caprici o interès del que manava, encara a dia d’avui les coses continuen rutllant de la mateixa manera.
Ve tot això a raó de la conversa que casi per casualitat vaig escoltar l’altre dia segut a la barra d’un bar de la nostra població. Dic quasi perquè a raó de algunes paraules que vaig sentir, immediatament vaig prestar tota l’atenció que l’assumpte, crec, requeria; com a que la persona que ho explicava ho feia a suficient volum de veu, no crec que li molestes que algú pugues escoltar la seva diatriba que per el to empleat denotava la seva indignació.
L’assumpte relatat es el següent: l’ajuntament de Flix fa públic a través dels bans i comunicats de Ràdio Flix i del tauló d’anuncis del propi ajuntament que la brigada municipal necessita llogar una persona, requisits: tenir carnet de conduir. Des de l’ajuntament criden a totes les persones que s’havien presentat a la convocatòria per fer-los-hi una entrevista, i… ja os direm “algo “. Molt be, fins aquí tot normal. Però al cap de uns dies, l’indigna’t veí de barra de bar que explicava la seva aventura, rep una carta enviada des de l’ajuntament en que li comunicaven que no havia esta elegit per a la plaça de treball de la brigada municipal perquè no complia el perfil de persona que l’ajuntament buscava. Naturalment, estranyat perquè el perfil que l’ajuntament exigia ell si que ho complia, va anar a demanar explicacions, i la contesta va ser que la persona que buscaven havia de tenir carnet de conduir, ¡¡¡¡però d’autobús!!!. Es veu que en el decurs de les entrevistes van decidir, els que decideixen, canviar els requisits prèviament establerts. I aquí és on venien les queixes amargades del meu veí de barra de bar, com es poden canviar les regles de joc al mig de una partida?, i a sobre, com en un poble tots ens coneixem, ara resulta que la persona elegida encara no te el carnet d’autobús requerit per que diu que el ha d’homologar en el seu país, s’exclamava l’indigna’t veí de barra.
Una administració publica no pot fer aquets nyaps; si desprès de convocar amb uns requisits determinats una plaça de treball se’n adona que l’interessa un altre perfil, el que ha de fer es declarar deserta la convocatòria inicial i convocar-ne d’altra amb els requisits adequats a les seves necessitats, perquè el que ha fet ara és una “xapusa” o el que popularment s’anomena com una alcaldada.

4 comentarios:

  1. cada escrit que fas la fots clavada .........molt be

    ResponderEliminar
  2. Hola, dius “xapusa”, com l'anomenaries si et digues quina és l'explicació oficial que m'han donat?. Es lamentable i vergonyós el que fan aquest aprofitats, per que això es el que fan s'aprofiten del poder que els em donat els veïns del poble quan van dipositar amb el nostre vot la nostra confiança amb ells.
    jvíctor

    ResponderEliminar
  3. Potser tot aquest personal no està professionalment capacitat com per fer selecció de personal, no crec que ho hagin fet en cap mala intenció simplement sòn d'anar per casa. I les coses i a les empreses té que haver gent capacitada capaç de fer entrevistes de personal especificant primer el perfil de la persona en necessitat de cobrir. Un cop més s'han fet les coses malament. Que farem!!!!

    ResponderEliminar