domingo, 18 de abril de 2010

Aplafonat



Aplafonat. Aplafonat m’he quedat quant després d’agafar-me uns dies de vacances haig tornat a navegar per això de l’internet. La veritat es que volia escriure sobre el tema de la vegueria de l’Ebre però la rabiosa actualitat hem fa deixar-ho per a d’aquí tres dies.
Al navegar per els blogs de Flix he vist el de Jaume Masip, regidor del nostre ajuntament, on en la seva entrada més recent parla de unes fitxes de BÉNS CULTURALS D'INTERÈS LOCAL de Flix que darrerament s’han anat publicant. Tot això quedaria molt bé si no anés acompanyat d’un dels ridículs més grans que últimament els nostres responsables polítics estan permetent. Perquè resulta que al mateix temps de la publicació d’aquestes fitxes, s’han anat instal·lant a diferents indrets del nostre poble uns plafons indicadors del patrimoni local de Flix, en diversos idiomes i adreçats a la informació turística, concretament han estat instal·lat al costat del mercat municipal, també al costat del Molí d'Oriol, molí d'Oliflix i a l’ermita del Remei. Totes aquestes iniciatives estan molt bé si estan ben fetes, però si resulta que no es poden llegir, com aquells que varen instal·lar al costat del monument del pont de ferro o al costat de la barca del riu de baix, malaguanyats els quartos que varen costar, però si a sobre tot el que diu esta equivocat, com es el cas d’un d’aquests plafons de recent instal·lació, i no té res a veure amb el monument del que es pretén il·lustrar al visitant, és per a plegar les gàbies i anar-se’n.
Com és possible que ja faci dies que aquest plafó, que el amable lector pot veure a la foto que acompanyo, esta instal·lat al costat d’una paret de la nostra ermita del Remei i els responsables municipals no hagin ordenat la seva retirada? És que no tenim dignitat o tant s’he mon fot?.
Pot ésser que si aquest plafó estes, posem per cas, al costat del refugi antiaeri del carrer de Sant Josep ja hagués estat retirat. La veritat és que hem sembla que alguns, a més de publicar fitxes, també mostren en la seva pròpia fitxa del que son capaços.

5 comentarios:

  1. Fes-t'ho mirar xeic, vols dir que no estas destorbat, eixelebrat i destarotat.
    Cuida't fill, cuida't.

    ResponderEliminar
  2. Quina cagada has fet i quina cagada de post!!!!

    Vés al metge!!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola!
    Jo et dire que no cal que et cuidis i no cal que vagis al metge. Tranquil. N'hi ha de mes malalts, també n'hi han que la caguen cada dia i no passa res. I a qui no li convingui, que no llegeixi.
    Tu escriu.

    ResponderEliminar
  4. busca una altra notícia més interessant!

    ResponderEliminar
  5. No sé qui ets, però tot el que dius són tonteries i grosses. Et vols fer tant l'intel·lectual que quasi ni se t'entén.
    El teu bloc sembla una broma, perquè em sembla increïble que algú pugui perdre el temps escrivint el que escrius tu.
    Per últim, aplafonat, equivocar-se amb un cartell no és fer el ridícul, perquè l'interès que fica Jaume pel poble està per damunt d'aquest error minúscul i de moltes coses.

    ResponderEliminar