jueves, 17 de septiembre de 2009

Esperant


Esperant estic de que algun regidor o algun del grups municipals de l’Ajuntament de Flix proposi recolzar qualsevol iniciativa que sorgeixi de la nostra societat civil per tal de impulsar una consulta popular sobre la independència de Catalunya al nostre poble.
Desprès de l’exemple de la població de Arenys de Munt, bastants alcaldes han mostrat la seva disposició a fer una consulta en el seu municipi al igual de la que es va celebrar el passat diumenge dia 13 a la citada localitat, i certament, m’estranya que hores d’ara, en el nostre municipi encara no hagi sortit la noticia de una iniciativa en els mateixos termes.
Vistes les “facilitats donades per l’estat espanyol” als d’Arenys de Munt, naturalment faria falta que una associació o entitat de la vila volgués tirar endavant la convocatòria d’aquest referèndum a nivell de la nostra població, associació o entitat que no hauria de tenir cap vinculació orgànica amb l’ajuntament; hores d’ara, fent un repàs ràpid a totes les entitats del nostre poble solsament trobo, amb la dimensió necessària, a La Unió Social, però a part de trobar entitat i local per a poder celebrar la convocatòria, s’ha de formar una comissió de supervisió de la consulta, una junta electoral local..., encara quedaria molta feina per a fer, tot això sempre i quan des de l’ajuntament es dones impuls al tema en qüestió, ...perquè érem d’aquest ram,... o no?

5 comentarios:

  1. los que estan ara a l'ajuntament son incapaços de plantejar rés de tot això, lo principal es no molestar-se els uns als altres, altra cosa seria si els republicans estesin a la oposició

    ResponderEliminar
  2. És que els republicants sols poden proposar l'independencia sol si estan a l'oposició?
    Et sembla poc la manifestació popular d'unes elccions democràtiques? necessites a algú per promoure aixó que dius que penses?
    Et queden un parell d'anys, encara no, per poder explicar-ho a tothom i intentar que, amb l'exercici del dret democratic establer, la ciutadania, tota la ciutadania, pugui donat la seva resposta.
    Podràs esparar?

    ANONIM.

    ResponderEliminar
  3. JO TAMBE CREC QUE ARA PER ARA NINGU AL AJUNTAMENT PLANTEJARA OFICIALMENT DONAR IMPULS A UNA INICIATIVA POPULAR PER A FER UN REFERENDUM A FLIX

    ResponderEliminar
  4. Xeic necessites que t'ho facin des de l'ajuntament??? Crea una associació i munta tu el referèndum, que en sabem molt de parlar, però a l'hora d'implicar-nos no hi n'hi déu que mogui un dit... Per mostra l'actual situació a la fabrica de Flix.

    ResponderEliminar
  5. No seria més convenient per al poble de Flix demanar un altre tipus de consulta popular?
    Una consulta que podria canviar el futur del nostre poble, que ara és el més important per a la majoria de famílies que vivim a Flix, si la resposta fós afirmativa, tindriem feina segura i ben remunerada a curt i llarg termini, l'obra començaria entre l'any 2010 i 2011, sense influir en el canvi climàtic per no ser contaminant (no emet CO2), a més ens arribarien 12 milions de benefici anual per als municipis de la zona on s'ubiqui, amb un parc tecnològic d'investigació per al futur dels nostres fills, els pobles d'Ascó, Tivissa i Vandellós n'estan interessats, si no ens decidim com a POBLE ara ens quedarem al marge d'aquesta opció, com ens ha passat altres cops.
    L'Ajuntament ara fa 5 anys aprox., va decidir per unanimitat que NO vol aquest tipus d'instal·lació al nostre poble, així ho van decidir els nostres polítics, ara ens toca a nosaltres la gent de Flix, tot a canviat, i l'Ajuntament ha d'informar a la població sobre aquest tema.

    ResponderEliminar