viernes, 12 de febrero de 2010

Bocabadant


Bocabadant. Bocabadant, i amb la boca ben oberta, m’he quedat desprès de veure la cara dura que ampren alguns personatges que son capaços de llançar mil proclames incendiaries com si fossin un Lerroux mateix i alhora oblidar-se del que ells mateixos han fet i han dit poc temps enrere.
La filla de uns bons amics, estudiant de periodisme a la que l’hi auguro una gran carrera, m’ha proporcionat una interessant publicació del Congres de Diputats on es pot comprovar la catadura moral que gasten alguns personatges que, fent servir les nostres terres com a púlpits, s’han doctorat en autèntics imitadors d’aquell “Emperador del Paralelo”.
Aquell de la bicicleta, el sostenible Joan Herrera, aquest va esser capaç a Mora d’Ebre, davant de tota la cleca dels de la Coordinadora Anticementiri Nuclear, de renegar del ATC i de posar-se com a garant, ell i el seu grup, per aturar el ATC. Amb la mateixa bicicleta, perdó, amb la mateixa caradura, és va presentar a Ascó per agafar la pancarta i encapçalar la manifestació que va passejar per els carrers de la vila la seva oposició a la construcció del ATC.
L’altre, pertanyen al del grup d’aquell que tot el dia va marcant paquet, fa tot just una setmana demanava pel seu grup els vots de les properes eleccions, tot adduint la seva oposició al malèvol ATC i proclamant-se com a els únics vàlids a l’hora de impedir l’assentament del pèrfid magatzem les nostres terres.
Tots dos grups, com es pot comprovar en aquests documents, varen aprovar i varen encoratjar a Enresa – versus Gobierno del Estado- a instal·lar i posar en marxa un ATC a l’estat espanyol, i que ara, aquets aprenents de Chaves ens vulguin fer combregar amb rodes de molins, com si fóssim las masas bolivarianas, em trau de polleguera.
Una mica més de vergonya i dignitat i si no en saben més, dons res, un que vagi engrassant la bici i comenci Collserola cap amunt Collserola cap avall i els altres, els del paquet, que comencin a fer paquetets però en tot el que tenen al seus despatxos i se’n vagin a descansar i a agafar una bona ració de assossegament que bona falta els hi fa a tots dos.


Fer clic per engrandir






























Fer clic per engrandir




















23 comentarios:

  1. Bonissim.Millor,imposible.Estem cansats de pancartistes de doble full.Fora tots.

    ResponderEliminar
  2. Aquests polítics juguen amb el nostre present i el nostre futur, ells són els que busquen la discordia.
    Continua així, ens dones informació que els polítics ens amaguen.

    ResponderEliminar
  3. Veig que la mala llet, fa que no entenguis el que llegeixes. Tothom està d'acord amb que fa falta un MTC, els residus no poden continuar en les piscines de les centrals. Reconèixer la necessitat d'un MTC, no vol dir que aquest s’instal•li a Ascó. Ja hem pagat un preu molt alt, per desitjar ara, que ens instal•lin un magatzem, que l'únic que farà serà acabar d'afonar la nostra comarca.
    Ah!!, i no donguis lliçons a ningú, la demagògia és el teu fort.

    ResponderEliminar
  4. Resulta que el Ministeri i Enresa cumpleixen amb el que ERC i ICV els hi demanen, entre d'altres, i ara va, i diuen que el procés ha estat fosc i d'amagat, no hi ha qui els entengui tampoc a tots aquests. També recordo la imatge dels que protestaven a la plaça Sant Jaume de Barcelona la nit de la decissió de l'Ajuntament d'Ascó de ser candidat al ATC, i em segueixo preguntant a qui feien la protesta, que no estan ells dins del govern de Catalunya o que?. Que collons de botiflers, bocabadats és com estem tots.

    ResponderEliminar
  5. Anònim del 16 de febrer a les 02:48, encara esperem que ens diguin en que es basen per dir que l'MTC afonarà la comarca, i si el preu alt que hem pagat és tenir llocs de treball, endavant.
    Les indirectes, ni les directes són els vostres fort: Ja n'hi ha prou de discursos sense fonaments, es comença a estar cansats de vosaltres.
    Si tant voleu a la comarca el millor que podeu fer és que us retireu de la cova d'on heu vingut.

    ResponderEliminar
  6. Anònim del 16 de febrer de 2010, a les 08:15 minuts: Quanta gent a la comarca esta capacitada per treballar al MTC?, que et penses que ENRESA contractarà a la gent de la comarca perquè és de la comarca?, quants llocs de treballs fixos es crearan?, 60, 70?, (La residència de Flix ja els crearà). Quantes indústries s'han instal•lat a la nostra comarca els darrers 30 anys???. Si el MTC ha de generar tants llocs de treball, perquè no l'instal•len al Baix Llobregat, que hi ha molta gent aturada????.

    Fets servir el cap per pensar!

    ResponderEliminar
  7. M'agrada entrar al teu blog, m'agrada llegir el que publiques, no vull saber qui ets, peró no deixis d'expresar el que penses, no estàs sol, ets un alé d'esperança.

    ResponderEliminar
  8. Anònim del 17 de febrer a les 08:31, encara no has respós el que pregunto.
    Més aviat no s'han ficat indústries per culpa de gent com vosaltres,si cada vegada que vol venir una industria monteu un "pollo".
    No vas venir o no vas volguer escoltar el que va dir el Sr. Bruno a la xerrada que es va fer a Flix, on va explicar que es formaria a la gent al mateix complex de l'ATc.

    I per qué no ha de contractar gent de la comarca, Enresa.

    La residencia de Flix, no ho arreglarà tot. Ahh, i per treballar a la residencia, també has de tenir títul.

    Si, i com altres diuen al Valle de los caidos es pot intal.lar l'ATC. És que no en sabeu més.

    ResponderEliminar
  9. Però a veure algú una mica "sensat" pot explicar el positiu de l'ATC. Per la comarca. Perquè tot el negatiu ho sabem. Però, si us plau expliqueu el positiu i no digueu llocs de treball, perquè la gent que actualment està a l'atur no és qualificada!!!!
    Quan veurem escrit algun aspecte positiu ens ho començarem a creure!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  10. Suposo que el mateix pensament és va fer a quant s'anava a montar la nuclear, i ves per on, sí que hi treballen i sí que s'han format treballadors de la zona.

    ResponderEliminar
  11. No ens tirem terra als ulls!!!
    La Residència crearà 90 llocs de treball fixos, molt bé, sumem els 100 llocs de treball fixos del ATC, d'aquests el 60% seran de la comarca, el centre tecnològic d'investigació uns 100 més, la planta de tractament dels fangs del riu uns 30 més, el complex turístic 20 més, tots aquests llocs són els directes, ara em de sumar els indirectes.
    També tenir en compte en la construcció del ATC els 300 a 500 llocs de treball durant 5 anys, i l'activació de l'economia que comportarà a la Ribera.
    Què no ens mereixem aixó? Aixó i molt més.

    ResponderEliminar
  12. Heu pensat en demanar a Obama, ara que vol tancar Guantanamo, que l'instal·li a la Devesa?, penseu quants llemklocs de treball aconsegueriem. Total el que volem son llocs de treball, es igual de que.

    Creem la PLATAFORMA VOLEM GUANTANAMO A FLIX!!!!

    ResponderEliminar
  13. Els que van a l'aurora no eren els que anaven a cantar fa anys a Flix? Doncs me n'alegro que els cantes les quaranta a tots aquests que viuen als mons de "Yupy" i que pensen que es va a fer ara, que estem en crisi, tot el que no han fet en, deixem-ho només en els darrers que ens governen, els darrers 8 anys.
    Si tu et quedes bocabadat, jo em quedo al.lucinada de veure, millor dit, de no veure als nostres polítics donant-nos tota la informació que seria necessària i de veure ahir com una alcaldessa, si la de Vinebre, que se suposa està en contra del MTC dóna tota la informació que pot als seus veïns.
    El del nostre poble és una vergonya i com sempre som la taca de la Ribera Nord.
    No se qui ets ni m'importa, però me n'alegro que estiguis aquí dient les veritats que altres no poden dir per por, entenc perfectament que et amaguis en l'anonimat com jo en aquest moment.

    ResponderEliminar
  14. M'he equivocat, la construcció del ATC durarà 20 anys, perque es realitzarà en 3 fases.
    Jo, em jubilaré abans de que s'acabi la seva construcció.
    No és mala idea demanar una presó com la de Tàrrega, 417 treballadors penitenciaris i 60 mossos d'esquadra.
    Aquí teniu el link:
    http://www.ajtarrega.es/pdf/CPTarrega.pdf

    El o la de Guantanamo: tú pots crear la Plataforma NO VULL RES A FLIX i COMARCA QUE ENS PORTI FEINA, PERQUE JO JA EN TINC, ELS ALTRES QUE ES FOTIN.

    ResponderEliminar
  15. Ei! pero que guai això és una bona idea! no contamina, i generar generar si genera llocs de treball.

    Creem la PLATAFORMA VOLEM GUANTANAMO A FLIX!!!

    Ei! Plataforma perquè no us ho plantejeu. La idea éeeeeeeeessssssssss bonissima, i , vosaltres encara no heu tingut una!!!!!!

    ResponderEliminar
  16. Aquest ajuntament ni es mou ni es belluga. Per què no es fan xerrades informatives com a Vinebre? No, no cal, residencia, centre d'empreses, els fangs del riu i algú es pregunta com es troba Ercros?
    M'agrada entrar al teu blog, m'agrada llegir el que publiques.

    ResponderEliminar
  17. Resulta que al final o vols el MTC o 3 nuclears al poble, o ets un insolidari, un adinerat que no s'estima el seu poble. Però qui us penseu que sou per repartir carnets d'estimació al poble de Flix???.

    Jo si que penso que a molts us mou el pur interés personal, feina a canvi del sue sigui, quina pena!!!

    ResponderEliminar
  18. El mateix que Josep Maldonado, no? que el seu partit, a nivell nacional, també diu que no ho vol.

    ResponderEliminar
  19. Ei, però que no hi ha res més per a invertir o crear a Flix. Nomès l'ATC.

    ResponderEliminar
  20. L'ATC a Flix ja no es pot instal·lar, una inversió menys, mecachis!!
    Qui es vol fer pagés? Qui vol montar un altre complex turístic? Qui vol crear o invertir a Flix, abans de anarsen fora vila per a cobrar un sou digne si tens molta sort en els temps que corrent?
    M'agradaria saber qui està disposat a salvar el poble de Flix del desastre que s'està aproximant, perque els polítics que ara tenim l'estan enfonsant.

    ResponderEliminar
  21. Ei! continuo pensant que és super interessant crear la PLATAFORMA GUANTANAMO. Al pol´´igon tenim molllllllllllttttttttttiiiiiiissssssiiiiiimmmmmmmmmeeeeeeeeeeesssssssss naaaaaaaaaaaaaausssss!

    ResponderEliminar
  22. Haha és boníssim este blog! però aneu en serio? o és en plan humor àcid com el "Misèria i companyia"? És que no m'ha quedat clar. Gràcies.

    ResponderEliminar