jueves, 14 de julio de 2011

Calmat



Calmat, així sembla que estic jo, al igual de tot el que m’envolta. Ja és ben veritat que després de la tempesta ve la calma. Sembla com si els panorames polítics i socials del nostre poble fossin com aquelles tardes caniculars del començament d’agost, en que no es veu a ningú a les tres de la tarda pels carrers del poble, ...tot quiet, ...tot calmat, ...solsament es sent el cant de les xitxarres....
La veritat, entenc que els protagonistes dels darrers mesos vulguin prendre’s uns dies de descans, de sosiego, han estat uns mesos complicats, tensos i difícils, i ara convé, sembla, una mica de tranquil·litat, descansar, reflexionar, llegir un bon llibre, seure’s a la fresca sense fer res de res, deixar passar el temps assegut al pedrís de casa tot escoltant una bonica musica que surt d’alguna casa propera...... bueno, bueno bueno..., pot ser que ens passem amb tanta calma, no? Han passat ja uns quants dies i convé que algú respiri... que algú digui algo..., o pot ser el que passa és que ningú d’aquests nous inquilins del ajuntament en té molta de idea del que s’ha de fer, per que la situació continua essent la que era i els remeis a aplicar son els mateixos d’abans?
Però tothom tranquil que n’hi ha algú que pensa....
“Ja que no diem rés de nou ni fem algo diferent, ¿com ens podem promocionar i que la gent almenys parli de nosaltres?.... Ja està, ja ho he trobat, dit i fet, encarreguem una propaganda i la repartim per tot el poble”,..”Bé..,bé.., molt bé,una propaganda i la repartim..., però, i que hi posem a la propaganda...?” “Dons ens hi posem nosaltres i ja està, promoció més directa no pot ser...”, “Però tindríem que dissimular-ho una mica no...?”, ”Dons posem-hi l’acord que varem signar per a auto-justificar-nos i tot resolt...”.
Al menys n’hi ha que pensa en aquest ajuntament....
“Mira ja està, ja la tenim... a veure..., dona, doncs ha quedat bé...., pots estar satisfeta...,les fotos han quedat prou bé..., del que ens encarreguem cadascú prou clar, (per cert que aquest d’aquí dalt a la dreta sembla Superman, no sé si podrà amb tantes feines....), ...molt bé, a quedat molt bé..., bueno pot ser lo del final, l’acord que varem firmar, queda molt petit i és bastant difícil de llegir...” “Deixat estar de romanços, a veure..., que és lo realment important? Que se’ns vegi a nosaltres i tot lo demes, contes xinesos, ...ah!, i lo millor de tot, això ho fem pagant-ho uns altres...”
“Saps que és mol bo això de manar....”

12 comentarios:

  1. Ja saben els regidors antinuclears que l'ajuntament rep diners de la central? Suposo que no voldran saber res d'ells i els tornaran. Sempre fidels als ideals!!!

    ResponderEliminar
  2. Com sempre, ni p...idea de la vida!
    Com sempre amb la nuclear pel mig!
    Com sempre amb faltes d'ortografia!
    Plegueu d'una vegada, estàvem molt tranquils!

    ResponderEliminar
  3. uf.. això cansa molt ja.... potser que aportem alguna cosa, no??

    ResponderEliminar
  4. NO HO PUC ENTENDRE, TOT CONTINUARÀ IGUAL COM FINS ARA o PITJOR !!

    Després del gran enrenou que ha s'ofert el nostre Ajuntament aquestes eleccions, amb nous alcaldables i llistes (algunes) renovades, per causa del moviment ciutadà sorgit en contra del ERE de Ercros i el tancament de Inquide fa dos anys enrere, algú em podria explicar perquè tornen a pactar les dues forces que aleshores manaven majoritàriament a l'Ajuntament les quals no van fer res per evitar-ho, i CiU la 2ª força més votada, la guanyadora moral de les eleccions 2011 a Flix i la que podia aconseguir el compromís de la Generalitat per a la continuitat de la fàbrica i del poligon industrial ha quedat fora d'aquest pacte??

    NO ANEM BÉ SENYORES I SENYORS.

    ResponderEliminar
  5. Gràcies, Solament gràcies, parles clar molt clar ... en fas pensar ... i gaudeixo dels que es donen per al.ludits, i disparen bales enverinades per justificar-se, tenen uns fums... que jo pensava que la penicilina la va inventar Alexander Fleming i ara resulta que el descobriment del segle XXI és que la penicilina l'han inventat eL PACTE de PSC i ERC a Flix, ja poden malparlar, criticar, acusar i donar-li la volta a la truita en contra de CiU, espero que facin examen de consciència i que els únics que van pels cales són ells, ja que s'ho han muntat tot molt bé, tot ho manegen en la Comissió de Govern (ara setmanal) ja que s'han posat els 8 i 3 no tenen dret ni ha vot (només fan acte de presència), així s'asseguren cobrar tots i dic tots els 8 (inclus els que fan acte de presencia) el màxim permès i que ningú els pugui rebatre res, ni l'oposició ni els ciutadans, si senyor aquest és el govern que tenim, això si, surten molt guapos a les fotos que per cert les hem pagat tots aquests ciutadans que només podrem queixar-nos cada dos mesos ja que els Plens ara són cada dos mesos, en fi ... continua així dien la veritat i "LOS QUE SE PICAN AJOS COMEN"......

    ResponderEliminar
  6. si te idea de la vida no ho se,pero que es reb diners de la nuclear si,per tant, la pregunta es la mateixa.Los tornaran o que?????

    ResponderEliminar
  7. com sempre fot canya AURORA
    aixo que voldrien que plegeses
    les veritats fan mal

    ResponderEliminar
  8. Aurora,un 10,i pensa que ni ha que controlen i tot per sapigue qui ets ja ja ja

    ResponderEliminar
  9. Prou de marejar, que fa molta calor! No eneredeu més. Feu el Favor cap a la platjeta, cap a Cambrils! Ja arribarà l'hivern!

    ResponderEliminar
  10. Endavant "Aurora" sou una gent que diu la veritat, i això fa ràbia.
    Heu sentit les festes que ens esperen? Realment és un disbarat. Aquests vuit, s'estimen Flix?

    ResponderEliminar
  11. Ui!!! unes veritats com a temples! quina cara més dura! si sou els mestres de la demagògia!!!
    Si aquesta és la oposició "en positiu" que heu de fer a l'ajuntament, ja podeu plegar, o és que no heu vist els resultats...
    El vostre proper titular hauria de ser: "desapareguts!"

    ResponderEliminar
  12. Como les pica. Veo que algunos están "encendidos", podría ser el próximo titular (puestos a aconsejar). Los demagogos han estado 8 años engañando y no pueden soportar que haya una voz que no se subordine a su "grandeza"

    ResponderEliminar