martes, 21 de julio de 2009

Astorat



Astorat.
Astorat vaig queda quan ahir vaig llegir al diari Publico que, segons una estimació feta, durant els treballs d’extracció dels fangs tòxics del pantà de Flix hi hauria una ocupació de uns 90 llocs de treball en el moment àlgid dels treballs. Aixó si, el que no diu el diari és quants d’aquets noranta llocs de treball seran enginyers, tècnics en diverses rames, maquinistes ... resumint, el que no aclareix és quants d’aquests 90 llocs de treball no seran per a gent especialitzada.
Però no se’ns va vendre que la neteja del riu generaria, durant uns dos anys, uns 200 llocs de treball directes?
O pot ser és que jo no vaig escoltar en repetides ocasions i en àmbits diversos que els 200 llocs de treball generats per l’extracció dels fangs i els 60 de la nova residencia servirien per apaivagar l’efecte del ERO de Ercros?
Suposo que aquelles manifestacions van ser més fruit de un voler sortir en clau positiva de una situació no gaire còmoda per els dirigents municipals que no pas degudes a un desconeixement del tema.
A pesar de no voler malpensar, no deixo d’estar estorat davant aquesta informació, i més quant la resolució d’aquest ERO sortirà segons totes les previsions, aquets divendres i contemplo com a Andalusia, la seva Junta de Andalusia a fet canviar les intencions de l’empresa en quant a tancar la planta de Palos i el fer fora els seus treballadors, mentre aquí el Govern de la Generalitat, com va dir aquell una nit freda i trista de febrer de 1981, “ni esta ni se le espera

2 comentarios:

  1. Publico..., aquest diari mereix la teva credulitat?

    ResponderEliminar
  2. "quants d’aquests 90 llocs de treball no seran per a gent especialitzada?"

    pos potser és hora que la gent es vaigo especialitzant, no?
    perquè no tota la vida es podrà anar vivint "del cuento..."
    s'ha d'estar preparats!

    ResponderEliminar