lunes, 20 de julio de 2009

Indignat


Indignat.
Així he quedat desprès de llegir que l’extracció dels fangs tòxics al pantà de Flix encara tardara com a mínim 18 mesos més en començar, ara sembla que aquest retard és degut a que es faran punts d’extracció per l’abastament d’aigua a 71 municipis al voltant del riu Ebre, cosa que no estava prevista en el pla d’emergència fet en previsió de que passes algun accident durant els treballs d’extracció dels fangs.
Clar, ara t’assabentes per els diaris que el referit pla d’emergència fet per el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya preveia que, en cas d’un accident, el tall de subministrament d’aigua a totes les poblacions que el seu abastament d’aigua depèn d’alguna o altra forma del riu Ebre i que aquestes rebrien el subministrament alternatiu en camions cisterna d’aigua, excepte les que depenen del ministravasament de Tarragona que aquestes si tindrien fets un pous per a elles en cas d’accident.
Com pot establir la Generalitat de Catalunya aquest classificació de ciutadans de primera i de segona?
Com pot pensar la Generalitat de Catalunya en que, durant uns quants dies, és possible el subministrament d’aigua potable en cisternes a tota la gent de les poblacions que envolten l’Ebre (100.000 persones)?
Quantes cisternes d’aigua potable hi ha a Catalunya 10, 20...? ( no tots els camions cisterna poden transportar aigua potable).
Tants sols el menyspreu i el desconeixement del territori que ens envolta per part d’aquells que van redactar aquest pla d’emergència pot justificar aquest disbarat, que per a més inri, ha tingut que ser esmenat per un del Ministerio corresponent de Madrid
Pla d’emergència fet per un Departament de la Generalitat en mans del mateix grup que ostenta la Conselleria de Medi Ambient que l’any 2004, sense cap mirament i solsament per a marcar perfil polític,va fer petar la noticia dels fangs, convertint Flix en sinònim de ca la minga i lloc tòxic.
En quines mans estem....

2 comentarios:

  1. a mi que em portin l'aigua en botella

    ResponderEliminar
  2. jiiiiii per fi et dones conte de qui mane

    visca erc e inisiativa

    ResponderEliminar