viernes, 24 de julio de 2009

Desorientat


Desorientat
Desorientat he quedat desprès de la assemblea celebrada ahir per tal de informar i de proposar que avui es voti l’acord a que sindicats i empresa varen arribar el passat dimarts.
Tants sols comentar que paper on es pugui veure aquest acord no la vis ningú i tothom entén el que vol o el que pot del que ahir es va plantejar, i recordar que fa molt poc que amb aquesta empresa també es va arribar a un acord que ara se’l ha passat per el arc de triomf, diu ella que fruit de les circumstancies econòmiques actuals , es cert, però això no trau que una situació com la que sembla que és planteja ara, i dic que sembla perquè document on es detalli aquest acord no s’ha ensenyat, cal posar negre sobre blanc molt acuradament tots els punts que composen l’abast del acord per a que tots els treballadors d’Ercros sapiguem exactament que és i que significa allò que s’està proposant.

1 comentario:

  1. Si no vas veure l'acord o el preacord, va ser perquè no vas voler. El paper estava damunt la taula. No s'amagava a ningú. Encara que sembla que sigui més fàcil estar desorientat que preguntar les coses i informar-se.No oblidem que l'ERe presentat en un principi, parlava d'acomiadaments purs i durs. El que s'ha aconseguit mitjançant les mesures de pressió i les negociacions a la taula és molt més millor que el plantejat inicial ment, encara que a ningú agrada la situació que estem travessant. Però dins del dolent aquesta és la solució menys dolenta. I a la taula negociadora és van posar tots els punts damunt de les ies i es va arribar on es va poder arribar.

    ResponderEliminar